Màx: º C, mín: º C

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

La Cala viurà la 32a edició de la Diada de l'Arrossejat aquest dissabte retornant als seus orígens

14 . Oct, 2016 a les 10:46
per gfigueres a La notícia del dia
1301 reproduccions
Aquest dissabte, 15 d'octubre, i com a cloenda de les 6es Jornades Gastronòmiques de l'Arrossejat i del Peix de la Llotja, l'Ametlla de Mar tornarà a celebrar la Diada de l'Arrossejat que arriba enguany a les 32 edicions i que es consolida com la diada gastronòmica per excel·lència de la població. La gran novetat d'aquesta edició de les Jornades és que es recupera l'emplaçament històric de la Diada de l'Arrossejat –la Confraria Nova de Pescadors–, i el canvi d'horari passant a realitzar-la a la tarda, a les 17.00 hores.

«Aprofitem les instal·lacions de la Confraria Nova de Pescadors perquè és un espai molt propici donat que durant molts d'anys es va fer en aquest emplaçament» explica l'alcalde de l'Ametlla de Mar, Jordi Gaseni, que comenta que «és més favorable, per al sector de la restauració, que ho féssim un dissabte a la tarda». «La novetat d'enguany és que els actes principals de les Jornades, s'han desglossat en dos actes perquè ambdós atrauen moltes persones» explica Damià Llaó, gerent de l'Àrea Municipal de Turisme, fent referència a què diumenge al matí tindrà lloc la Diada Castellera.

Amb les inscripcions tancades, des de Turisme informen que hi participaran una quarantena de concursants, que optaran a sis primers premis de 'Mestres Arrossejaires'. «És una festa que volem compartir amb molts visitants» destaca el batlle, alhora que remarca que el concurs d'arrossejat necessita «una gran participació».

D'altra banda, els visitants podran tastar aquest típic plat mariner al preu d'1 euro per degustació. La Diada comptarà amb les actuacions musicals de ‘Los Sirgadors' i de la xaranga ‘Xim Xim Mig Grau'. Fins diumenge, 16 d'octubre, un total de 14 bars i 6 restaurants de la població col·laboren en les Jornades Gastronòmiques. A tall d'exemple, i a pocs dies per finalitzar-les, els bars participants en la ruta de tapes Tapamar han servit 2500 tapes en total.


respostes a "La Cala viurà la 32a edició de la Diada de l'Ar..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 449,47 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 101
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007