Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Llar d'Infants

07 . Set, 2015 a les 14:47
per fcallau a La notícia del dia
1806 reproduccions
La Llar d'Infants Xerinola començarà el curs amb els mateixos alumnes que l'any passat
La direcció preveu un increment progressiu de les inscripcions en un curs que començarà amb la reducció en l'horari de 30 minuts a primera hora del matí.

La Llar d'Infants Xerinola de l'Ametlla de Mar començarà el curs el proper dilluns dia 14 de setembre amb 66 alumnes, el mateix número de nens i nenes que en el curs passat, tot i que des del centre ja han notat un increment de l'interès dels pares i mares per inscriure els seus fills en aquest centre educatiu i es preveu que el nombre d'alumnes s'incrementi a mesura que vagi avançant el curs.
La manca de previsió, els canvis en la vida laboral dels pares i l'arribada de nouvinguts són els factors habituals que produeixen aquest increment progressiu d'alumnes.
Tot i que ja s'han avançat, encara sense concretar, canvis en els horaris i en les quotes tal com vagi avançant el curs, una de les mesures que s'aplicarà a partir del dia 14 serà la reducció de mitja hora en l'horari a primera hora. És a dir que la Llar d'Infants Xerinola obrirà les seves portes a les 8.30 del matí en lloc de a les 8 com fins ara, donada la poca assistència d'alumnes en aquesta franja horària.
Segons Cristina Montull, directora de la Llar d'Infants Xerinola, "explicarem als pares quan tinguem la reunió de començament de curs que hem estat deliberant amb l'equip educatiu i la Regidoria d'Ensenyament i hem decidit escurçar una mica l'horari d'entrada al matí i en lloc de començar a les 8 o farem a les 8.30h. Considerem que la quantitat d'alumnes que venia a aquesta hora al matí era  mínima i no era prou factible mantenir aquest horari. Com que hem de fer alguna reestructuració, hem decidit fer de moment aquest petit canvi".
Aquest any, entre els canvis  d'organització interna que es produiran hi ha el fet que els alumnes que pugen de P-1 a P-2 es repartiran en dues línies, en lloc de tres, ja que els ràtios d'alumnat que a P-1 són de 13 alumnes per línia, passen a 20 alumnes per línia a P-2, fet que permet  repartir en dos aules els 39 alumnes que pugen de P-2.
Cristina Montull va afegir  " que els pares no tinguin por, que la llar és molt important pels infants, ja que els ajuda a socialitzar-se i a aprendre moltes coses noves. És evident que amb la família s'està molt bé i jo ho entenc, però és important per a ells, ja que veus la evolució, com creixen, com es fan grans i com aprenen pel fet d'anar a la llar d'infants. És molt positiu per a ells i després com a evolució, és positiu per a la família".
Les reunions amb els pares estan previstes per a dijous dia 10 de setembre. Els pares dels alumnes de P-2 la tindran a les 9.30h del matí, els pares dels alumnes de P-1 a les 10.30h i els pares dels alumnes de P-0 o lactants a les 11.30h


respostes a "Llar d'Infants"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 712,59 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007