Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'Escola i la Llar obren portes

13 . Set, 2013 a les 14:06
per gfigueres a La notícia del dia
2650 reproduccions
L'Escola Sant Jordi, i la Llar d'infants Xerinola  de l'Ametlla de Mar han obert aquest dijous les seves portes per rebre els alumnes del nou curs sense incidències.
Olga Tomàs
Aquest 12 de setembre s'ha encetat el curs 2013-14 amb total normalitat a ambdós centres. Des de la Llar d'Infants Xerinola, Cristina Montull, la seva directora, ha explicat que com es habitual han hagut plors però que tot ha sortit sobre el que estava previst. Això sí amb un lleu descens d'alumnes, 17 menys que el curs passat. En concret són 77 els que han començat avui.
"L'inici de curs ha estat amb normalitat. Els que comencen es troben una mica desubicats però es normal. Necessiten el període d'adaptació. D'altra banda, els que ja coneixen el centre estan més tranquils", explica Cristina Montull, directora de la Llar d'Infants.
Una de les novetats amb les que ha encetat el curs aquest centre ha estat el canvi de conceptes de les aules, que ara tenen noms de tribus i no d'animals. A més, els petits de P-1 aquest curs estan tots situats al primer pis.
Pel que fa a l'Escola Sant Jordi, la nova directora Fàtima Garcia ha valorat positivament aquest inici de curs. "L'inici de curs ha estat sense incidents. D'altra banda, destaquem que hi ha més alumnes matriculats dels previstos. Superen els 650", explica.
A més, el servei de menjador ha començat també amb normalitat aquest primer dia amb diversos alumnes que s'acullen a aquest servei. Garcia també ha fet referència al nou professorat que ha encetat també curs i ha comentat que "es mostren satisfets amb aquest primer dia de classe".
D'altra banda, recordem que l'Institut Mare de Déu de la Candelera, tot i que aquest divendres, 13 de setembre, hi ha les presentacions als alumnes; el curs no començarà fins al dilluns 16 de setembre.


respostes a "L'Escola i la Llar obren portes"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 705,19 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 67
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007