Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Les Terres de l'Ebre de la Neolitització a la Romanització

29 . Ago, 2014 a les 13:08
per gfigueres a Ajuntament
2235 reproduccions
Les Terres de l'Ebre de la Neolitització a la Romanització
L'exposició es pot visitar fins divendres 11:00h a 14:00h de la tarda i de 18:00h a 21:00h. Recordem que l'accés és totalment gratuït.

Aquesta setmana són els darrers dies per poder visitar l'exposició "les Terres de l'Ebre de la Neolitització a la Romanització"  on es poden veure alguns dels petits tresors arqueològics que s'han trobat al Territori, i en concret a l'Ametlla de Mar. I és que  Dani Boquera, Tècnic de Cultura de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar explica "poden veure monedes, restes de ceràmica, i molt més. Aquestes resten s'acompanyen dels pertinents plafons informatius".
D'altra banda, Boquera ha fet una valoració positiva del flux de visitants a l'exposició. Segons Boquera el fet que durant l'estiu el CIP sigui punt d'informació turística també facilita que la gent entri encuriosida a  visitar la mostra.
L'exposició es pot visitar fins divendres 11:00h a 14:00h de la tarda i de 18:00h a 21:00h. Recordem que l'accés és totalment gratuït.
El 25 de juliol es va presentar al CIP el llibre Entre Tàrraco i l'Ebre, l'Ametlla de Mar a l'antiguitat, a càrrec de Toni Cartes, tècnic del Museu de les Terres de l'Ebre. En aquest llibre s'exposa una de les teories del perquè de les troballes a la Cala. Una de les hipòtesi que es baralla és que a l'Ametlla de Mar hi hagués un campament temporal durant l'estiu que permetés tenir un flux comercial constant. Tenint en compte que pel terme de la Cala també passava la Via Augusta aquesta és una teoria que va agafant solidesa.

respostes a "Les Terres de l'Ebre de la Neolitització a la R..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 704,69 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 91
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007