Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Nou curs carregat d'il·lusió a la Llar d'Infants Xerinola

13 . Set, 2016 a les 12:00
per drodriguez a La notícia del dia
1492 reproduccions
Dilluns passat va començar un nou curs a la Llar Municipal d'Infants Xerinola, un nou cicle educatiu per als més petits que, com sempre, i tal com explica la directora, Cristina Montull, «al principi hi ha emoció i nervis, tant per part dels alumnes com dels pares, però a poc a poc a mesura que van passant els dies va evolucionant la situació i els nens s'adapten a l'aula, als altres alumnes i a les educadores, i així es va normalitzant la situació. Si s'adapten bé al principi, és molt important per a la resta del curs, tot i que cada alumne té el seu propi ritme i la seva manera d'adaptar-se».

Aquest any el centre compta amb una matrícula d'una setantena d'alumnes, tot i que Montse Buixalleu, coordinadora de la Llar, explica que «l'any passat vam començar el curs amb 72 alumnes i el vam acabar amb 85 tot i que vam tenir algunes baixes al llarg de l'any, motivades per la mobilitat dels pares, per tant, refiem que enguany ho puguem superar. Aquest any és important que puguem disposar d'una plantilla d'educadores adequada per cobrir les necessitats, ja que tindrem dos educadores per aula».

Enguany els pares es poden acollir a l'horari que més s'adapta a les seves necessitats i la quota a pagar anirà d'acord amb les hores d'utilització del servei, d'acord amb les modificacions que es van fer a les quotes a primers d'aquest any.

La Llar d'Infants Xerinola ha tornat aquest curs a la tematització de les aules i les matèries de les classes amb motius mariners, en lloc de les fruites i seguirà informant les famílies a través d'internet mitjançant el seu blog amb l'objectiu que els pares coneguin de primera mà què és el que fan els seus fills al centre.

Entre els objectius destaca, per una banda, donar continuïtat als tallers de sensibilització musical impartits per l'Escola Municipal de Música de l'Ametlla de Mar, que tindrà lloc tots els dimecres i, per l'altra, enfocat als alumnes de P2, desenvoluparan treballs relacionats amb diversos oficis, aprofitant les experiències dels pares dels alumnes i les seves professions.


respostes a "Nou curs carregat d'il·lusió a la Llar d'Infant..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 728,27 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 150
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007