Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Ciutadans a l'Ametlla

04 . Set, 2015 a les 15:33
per fcallau a La notícia del dia
1751 reproduccions
Ricardo Llaó encapçalarà la posada en marxa de Ciutadans a l'Ametlla de Mar
L'exregidor i expresident popular local va comptar amb el suport del Secretari General de Ciutadans, Matías Alonso.

El Secretari General de Ciutadans a l'estat espanyol, Matías Alonso, diputat al Parlament de Catalunya i número 1 a la candidatura de Ciutadans a la demarcació de Tarragona a les pròximes eleccions del 27 de setembre, va ser present aquest dijous dia 3 de setembre a l'Ametlla de Mar per donar el tret de sortida a la formació d'una agrupació local del seu partit. Aquesta agrupació serà encapçalada per Ricardo Llaó, exregidor i expresident local del Partit Popular i darrerament vinculat a l'entorn de la Plataforma Calera.
Segons Alonso, "fa temps que tenim diversos afiliats a les poblacions de les Terres de l'Ebre, però ara és el moment de crear agrupacions i grups de treball que en l'àmbit dels ajuntaments puguin fer feina i, quan acabi l'actual legislatura municipal, tinguem un grup rodat i que hagi treballat des de la qualitat, per poder entrar a l'Ajuntament. En les passades eleccions municipals vam presentar només dotze candidatures municipals a la demarcació de Tarragona, quan en podíem presentar moltes més i ho vam desestimar perquè no hi havia una feina prèvia".
El mandatari de ciutadans va afegir que, "els grups de treball en l'àmbit municipal han de treballar, conèixer la localitat i la problemàtica dels ciutadans del municipi i han d'haver desenvolupat una feina de temps i aquest és un plantejament a mig i llarg termini i entra dins d'un procés d'implantació i creixement del partit arreu d'Espanya, però també a Catalunya i les Terres de l'Ebre".
Per la seva part, Ricardo Llaó va explicar que amb la posada en marxa d'aquest grup vol donar resposta a un sector de ciutadans de l'Ametlla de Mar que no són independentistes i que tampoc se senten representats amb els posicionaments dels partits no independentistes. Segons Llaó, "al trobar-nos amb la composició dels diferents grups municipals i del govern del poble vam veure que s'havien pres unes decisions, que són totes molt respectables i així ho vam fer saber a les assemblees locals però que no compartim, com és el cas de donar el govern local a ERC".
Segons l'ara cap de Ciutadans a l'Ametlla de Mar, "vam poder constatar que érem diversa la gent que estàvem neguitosa per aquest tema. Llavors vam comprovar que l'ideari que ens unia a tots els companys que en un moment havíem donat suport a determinada candidatura a les municipals, podíem organitzar-nos i ocupar aquest espai buit, entenent que els que no ens sentim independentistes ens vam quedar sense referències polítiques".
Llaó va aprofitar aquest tret de sortida per carregar contra el que considera immobilisme de l'equip de govern municipal, manifestant que més enllà de treure a la llum el deute municipal, durant els tres primers mesos de mandat només s'han limitat a aprovar l'adhesió a l'Associació de Municipis per la Independència i a penjar l'estelada a la façana de l'Ajuntament.


respostes a "Ciutadans a l'Ametlla"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 735,98 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 61
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007