Màx: º C, mín: º C

En directe

Tu tries amb amb Fini Llaó

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Podem es presenta a l'Ametlla de Mar

26 . Gen, 2015 a les 12:56
per otomas a La notícia del dia
1678 reproduccions
De cara a les eleccions municipals, del 27 de maig, no es presentaran sota la marca Podem , però sí que ho faran a través d'una fórmula alternativa amb els diversos candidats que així ho vulguin.

Aquest dissabte passat, 24 de gener, a  la tarda,  Podem l'Ametlla de Mar es va presentar al municipi en un acte a la sala d'actes de l'Ajuntament.
En aquest acte els representants de Podem van deixar clar que no és un partit que busca definir-se políticament sinó que és un partit del poble i que pretén respondre a les seves inquietuds. Entre els objectius que es marquen és recuperar la imatge de les institucions garantint transparència absoluta.
En aquesta presentació també es va explicar als presents que es tracta d'un cercle de l'Ametlla de Mar. És a dir, segons Podemos, els cercles són grups de treball a través dels quals després es definiran els membres que conformaran una llista. De fet, l'Ametlla de Mar compta amb dos cercles de treball, Podem l'Ametlla de Mar i Podem la Cala. De fet, representants dels cercles de Sant Carles de la Ràpita i de Tortosa no van voler perdre l'oportunitat donar suport aquest projecte a l'Ametlla.
De cara a les eleccions municipals, del 27 de maig, no es presentaran sota la marca Podem , però sí que ho faran a través d'una fórmula alternativa amb els diversos candidats que així ho vulguin. En aquesta línia és va invitar a tothom que es vulgui sumar a aquest projecte ho pot fer. De fet, alguns dels assistents van aprofitar per adherir-se al projecte.
"Un partit com Podem també és necessari a nivell local perquè representa una nova manera d'entendre la política i d'escoltar als ciutadans" subratlla Ramón Margalef, un dels caps visibles d'aquesta iniciativa.
Pel que fa al procés sobiranista de Catalunya des de Podem a l'Ametlla de Mar s'escoltarà l'opinió de tots els membres per a posicionar-se, igual com en la resta de qüestions que volen abordar pel que fa a creació d'ocupació, turisme, urbanisme, formació, entre d'altres.


respostes a "Podem es presenta a l'Ametlla de Mar"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 141,63 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 105
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007