Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

La Farsa del Príncep Encadenat s'estrena aquest cap de setmana a la Sala de la SCER

18 . Jun, 2015 a les 15:13
per otomas a La notícia del dia
1837 reproduccions
Aquest cap de setmana la secció juvenil del Grup Escènic de la Societat porta a l'escenari de la sala de la SCER l'obra La Farsa del Príncep Encadenat. Una adaptació de Jordi Voltas de la Vida és Somni de Calderón de la Barca. Les representacions seran dissabte a les 22.00h, i diumenge a les 18.30 h. Pel que fa a les entrades es podran adquirir una hora abans de la representació a la taquilla de la sala.
Així una vintena de joves actors i actrius participaran en dur a terme aquesta  obra que és tot un repte, segons Susana Encinas, directora del grup. D'altra banda, Encinas ens dona algunes pistes, de quin tipus d'obra ens trobarem a la Sala de la Societat aquest cap de setmana: "és una versió més lleugera d'aquest clàssic tot i que conserva la complexitat. Ara bé, està adaptat tant pels actors joves com per al públic jove. Estic convençuda que ho faran molt bé", subratlla Susana Encinas.
D'altra banda, l'activitat al Grup Escènic de la Societat és frenètica. I és que aquest 3 i 4 de juliol el grup d'adults estrena una de les obres definitòries de la creació d'Àngel Guimerà, Terra Baixa. Des del Grup Escènic, i des de la Societat, Joan Pere Brull remarca que "s'agraeix el suport fins ara de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar i emplacem al nou govern a continuar amb aquesta bona complicitat. La SCER realitza un paper importantíssim com a plataforma cultural al municipi".
.


respostes a "La Farsa del Príncep Encadenat s'estrena aquest..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 706,03 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 104
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007