Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

1a Festa Roller TE

03 . Set, 2015 a les 14:21
per otomas a Ajuntament
2214 reproduccions
Des del Club Pati la Cala ja es té tot preparant perquè la 1a Festa Roller Terres de L'Ebre vagi sobre rodes. Així aquest diumenge 6 de setembre el port de l'Ametlla de Mar acollirà aquesta festa amb l'hoquei com autèntic protagonista de la jornada. Al llarg del matí els equips prebenjamins invitats mostraran les seves habilitats. A partir de les 9.30 tindrà lloc el primer partit del CHP Amposta contra Cambrils CH. I a partir d'aquí fins les dues passaran per la pista el CN Reus Ploms, el CE Vendrell, HC Valls, CH Vila-Seca, CH Mollerussa, entre d'altres.
"Tot va sorgir quan Jordi Gaseni era responsable territorial de l'Esport. Ens vàrem posar en contacte amb la federació i va a haver molt bona sintonia. Així gràcies també al suport de l'Ajuntament i la il·lusió que he posta tots ha nascut aquesta 1a Festa Roller Terres de l'Ebre. Esperem que sigui un  èxit i que molts s'apropin a gaudir de l'hoquei al port", subratlla des de l'organització Josue Lidon.
A les 17h tindrà lloc el lliurament de medalles. A les 17.30h copa de cava o de vi al catamarà Tuna Tour per als responsables de cada club. I a les 18.00h actuació dels Castellers Los Xics Caleros abans del partit de seleccions.
A més, a  partir de les 18.15h tindrà lloc el partit amistós (3x3) d'exhibició de la selecció catalana d'hoquei patins i la selecció Tarragona d'hoquei patins, tot un luxe.
La jornada estarà plena d'activitats en torn de l'hoquei per als equips participants però també per al públic assistent. I és que aquesta festa grossa de l'esport al port calero, a més, comptarà amb la col·laboració del grup Dixie la Pio Pio brass band.
Una 1a Festa Roller Terres de l'Ebre que compta amb el suport de la generalitat de Catalunya, l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar i també diversos comerços i entitats del municipi.


respostes a "1a Festa Roller TE"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 735,67 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 101
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007