Màx: º C, mín: º C

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'hoquei Patins novament a l'Escola Sant Jordi

07 . Oct, 2016 a les 10:24
per gfigueres a La notícia del dia
1278 reproduccions
L'Escola Sant Jordi i la Federació Catalana de Patinatge van renovar dimecres passat l'acord que permetrà seguir amb la promoció de l'hoquei patins al centre educatiu calero. L'objectiu del conveni és la iniciació al patinatge, orientat a la pràctica esportiva de l'hoquei patins. La finalitat és purament esportiva i formativa de l'alumnat de sisè, amb una durada de tres mesos (octubre, novembre i desembre).

Imma Sebastià, coordinadora del Pla Català de l'Esport al centre i professora d'educació física explica que, «el balanç de l'any passat va ser boníssim. Els nens van sortir encantats de l'activitat. El que ens interessa és que practiquin esport i el practiquin gaudint i aquests objectius els vam complir. Molts  nens ara patinen i han preguntat on poden seguir practicant».

Els estics, les pilotes i alguns patins els proporciona la Federació Catalana de patinatge. Les classes es duen a terme a la pista del patí de l'escola a càrrec de l'entrenador de la Federació, Xavi Camell, en horari educatiu dintre de l'àrea d'educació física.


respostes a "L'hoquei Patins novament a l'Escola Sant Jordi"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 611,02 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 133
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007