Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'ambulància del SUM a disposició dels malalts crònics amb problemes de mobilitat de l'Ametlla de Mar

05 . Des, 2012 a les 16:06
per gfigueres a La notícia del dia
2384 reproduccions
A l'Ametlla de Mar hi ha prop d'un centenar de malalts crònics amb problemes de mobilitat, segons els serveis mèdics del municipi. Conscient d'aquesta necessitat l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar ha posta fil de a l'agulla i ha encetat un nou projecte sanitari a la localitat. I és que l'ambulància del SUM (Servei d'Urgències Municipals) s'ha posat a disposició dels malalts crònics amb problemes de mobilitat. L'Objectiu és garantir una millor assistència sanitària a aquests pacients. Per tant, l'ambulància municipal s'encarregarà d'apropar a aquests ciutadans al CAP.

"És un projecte que mostra la voluntat de servei públic de l'Ajuntament. És una iniciativa en la qual fa temps que estem treballant. El més important és garantir un millor servei per aquests malalts que ho necessiten" explica Andreu Martí, alcalde del municipi.

Tots els interessats en aquests servei només cal que es posin en contacte amb el CAP, amb el SUM, o l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar, amb la regidora de Benestar Social i Sanitat, Mari Carme Martí. De fet, actualment la regidora i treballadors del SUM visiten, personalment, als malalts a les seves llars per explicar-los aquest nou servei.


respostes a "L'ambulància del SUM a disposició dels malalts ..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 703,60 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007