Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

La Llar d'Infants Xerinola iniciarà any amb nous preus i reduint el dèficit

09 . Des, 2015 a les 12:10
per gfigueres a La notícia del dia
1909 reproduccions
La Llar d'Infants Xerinola de l'Ametlla de Mar reduirà, aquest pròxim any, el seu dèficit en un 32%. Així doncs, es passarà a un dèficit de 131.413 euros que suposa un estalvi de 62.055 euros.
Aquesta reducció s'aconsegueix mitjançant un ajustament de les quotes, que entrarà en vigor a partir del mes de gener, i que es va aprovar per unanimitat en la passada sessió plenària municipal.
La nova flexibilitat de les quotes, eliminant la quota única que hi havia fins ara, permetrà incrementar un 24% els ingressos, concretament amb 23.978 euros. A partir d'ara, les famílies pagaran en funció de les hores que disposin del servei de llar d'infants. Les quotes aniran dels 118 euros, per quatre hores i mitja, fins a 188 euros, per set hores i mitja.
Tanmateix, s'ha fet una reducció econòmica d'un 8% a la partida de personal, que suposa un estalvi de 27.679 euros. El regidor d'Ensenyament, Joan Manel Tello, ha apuntat que aquesta reducció del dèficit es farà mantenint la qualitat del servei.
Amb aquesta modificació s'ha aconseguit racionalitzar el servei, de la mateixa manera que s'havia fet amb l'Escola de Música, l'altre centre educatiu depenent de l'Ajuntament; i alhora millorar la distribució horària del servei. Es preveu que el pròxim any utilitzin l'escola bressol municipal una vuitantena d'infants.


respostes a "La Llar d'Infants Xerinola iniciarà any amb nou..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir






Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 673,75 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 94
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007