Màx: º C, mín: º C

En directe

L'Esport al nostre poble amb amb Francesc Callau

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Sarai Gallart deixa UDC

25 . Ago, 2015 a les 16:28
per otomas a La notícia del dia
2089 reproduccions
La regidora a l'oposició de l'Ajuntament i número 3 de CiU a l'Ametlla de Mar deixa UDC. Així ho ha confirmat en un comunicat que ha fet arribar als mitjans de comunicació. Segons Pastó ha pres aquesta decisió després de veure el rumb ideològic que agafava UDC, lluny de la seva postura ideològica respecte el procés sobiranista.

Al comunicat Sarai Pastó subratlla que "com a ciutadana que vetlla pel dret a decidir del poble català i per la independència de Catalunya, he decidit donar-me de baixa de la militància d'Unió Democràtica de Catalunya, principalment perquè considero que estar en contra d'aquest procés significa anar en contra dels interessos de tots els catalans".

L'actual regidora de CiU, que va entrar a militar a UDC a través d'Unió de Joves, exposa que  "ara resto a l'espera de nous esdeveniments, treballaré per donar suport al procés engegat pel President Mas i donaré suport a la llista Junts pel Sí.respostes a "Sarai Gallart deixa UDC"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 680,54 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007