Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Neix l'executiva local del PDECat, amb Sarai Pastó com a presidenta

09 . Des, 2016 a les 12:00
per drodriguez a La notícia del dia
1493 reproduccions
El Partit Demòcrata Europeu Català (PDECat) ja té constituïda la seva primera executiva local. El passat dissabte, 3 de desembre, es va celebrar el procés de primàries per definir quines persones havien d'integrar el comitè local.

L'actual regidora al ple del municipi, Sarai Pastó, va ser escollida per unanimitat presidenta de l'executiva a l'Ametlla de Mar, en una jornada que va comptar amb la presència de membres del PDECat a les Terres de l'Ebre i d'associats locals.

A escala municipal, la nova formació demòcrata -creada a partir de l'escissió de CiU i la renovació de CDC- «treballarà proposant un model de gestió social i econòmicament sostenible per la població».

La nova presidenta ha explicat que l'objectiu «és treballar per La Cala creant un nou tarannà, més obert a tothom». L'executiva calera ha apostat per aglutinar joventut, experiència política i persones vingudes de diferents sectors professionals, per aportar, diuen, «una visió genèrica de la idiosincràsia del municipi» i perquè «els joves sumen al costat de persones que tenen experiència», comenta Pastó.

Entre els membres hi ha regidors en actiu, exregidors d'anteriors governs de CiU i associats. A la nova presidenta, l'acompanyaran la regidora Eva del Amo com a secretària d'organització i Lídia Callau com a responsable de comunicació.

Per completar l'executiva hi ha sis vocals que són els regidors Joan Pere Gómez i Josep Maria Callau, l'exregidora Mari Carme Martí, i els associats Jordi Cervera, Damià Suárez i Josep Llambrich.


respostes a "Neix l'executiva local del PDECat, amb Sarai Pa..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 913,73 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 138
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007