Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Presentació de la llista electoral de CiU a l'Ametlla de Mar

27 . Abr, 2015 a les 15:13
per otomas a La notícia del dia
3632 reproduccions
El passat divendres, 24 d'abril, CiU a l'Ametlla de Mar va presentar la llista de cara les eleccions municipals a la sala de la SCER. Joan Pere Gómez i Comes encapçala aquest nou projecte municipal amb una proposta totalment renovada. En segon lloc, Eva del Amo, la fins ara regidora de Festes i Joventut de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar. Sarai Pastó, des d'Unió Democràtica, ocupa el tercer lloc de la llista. El número quatre correspon a Josep Maria Callau, provinent del sector empresarial del municipi. Al número cinc, Maria Arbó des del món educatiu, al sisè lloc, Eduard Casasampere, i al setè Ramón Calixto Brull. El projecte de CiU a les municipals mostra una proposta oberta i renovada on molts dels membres es sumen a la iniciativa com a independents.
" L'únic objectiu que té aquesta llista és servir el poble. Dels tretze, més els suplents, en aquesta llista l'un podria ser l'últim, i l'últim el primer. És una llista equilibrada i amb moltes ganes. Pensem que si la gent ens fa confiança, creiem realment que aquest equip és el que pot tirant endavant aquest poble que ens estimem.  I estic molt content del suport que he rebut de cadascun dels que formen d'aquest equip que està preparat per fer front a tots els reptes que tenim per davant", explica Joan Pere Gómez i Comes, alcaldable de CiU.
Neus Munté, Consellera de Benestar i Família de la Generalitat va assistir  a l'acte  hi va subratllar la vocació de servei públic del candidat i la importància de treballar per transformar la realitat en benefici de les persones. Munté també va remarcar la importància dels comicis del 24 de maig. "En aquestes eleccions ens s'han d'escollir els alcaldes i les alcaldesses al davant dels ajuntaments, i també els equips que han de liderar els projectes dels municipis. Però ,evidentment, el següent repte, al 27 de setembre, ens hi juguem molt. Aquest país s'hi juga molt. S'hi juga una majoria que estigui predisposada a tenir els recursos i les eines necessàries perquè disposem d'un estat", explica la Consellera de Benestar i Família.
La presentació també va comptar amb el suport de Josep Martí Blanch actual secretari de Comunicació de la Generalitat qui va destacar la integritat de Gómez i Comes i l'aposta sobiranista que suposa l'opció CiU.


respostes a "Presentació de la llista electoral de CiU a l'A..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 705,75 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007