Màx: º C, mín: º C

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Pretemporada Futbol

05 . Ago, 2015 a les 12:04
per fcallau a La notícia del dia
2012 reproduccions
El 1r equip de La Cala comença la pretemporada

Aquest passat dilluns van començar els entrenaments de pretemporada del 1r equip de La Cala, una plantilla amb moltes novetats començant per la banqueta que serà ocupada per Marc Vilabrú i amb el retorn a la disciplina calera de la major part dels jugadors caleros que militaven en d'altres equips, fet que fa de l'equip de l'Ametlla de Mar un dels més competitius de la 3a Catalana.
Aquest és el cas de l'Hèctor Benaiges, Javi Callau i l'Edgar Pastó que militaven a l'Ampolla, a més de l'Ivan Romeu i Sergi Callau del Deltebre i Manel de l'Aldea. També s'ha recuperat per a la pràctica del futbol a David Morillo i s'incorporarà a Albert Faura del Salou, així com als procedents del juvenil Hèctor, Froilan, Albert Borràs i Igors.
Pel que fa a les baixes cal afegir a l'Avram, Andrei, Sam i Jerez.
Les dos primeres setmanes entrenaran a un ritme de quatre dies per setmana, afegint un mini estatge el diumenge al Càmping l'Ametlla Village, per baixar el ritme les dos setmanes següents a tres dies per setmana i recuperar els quatre entrenaments setmanals la primera setmana de setembre coincidint amb el debut oficial a la lliga davant del Jesús i Maria B, el dissabte dia 5 d'agost.
L'entrenador del primer equip de futbol, Marc Vilabrú, ha volgut defugir de qualsevol tipus d'eufòria que pugui envoltar el projecte del futbol calero de cara a la pròxima temporada. El màxim responsable del cos tècnic valora molt positivament el retorn de jugadors que han militat en altres equips i alguns en categories superiors, però també destaca que han deixat l'equip elements amb molta experiència i pes específic al vestidor  alhora que hi ha molts factors que poden afectar l'equip. Segons Marc Vilabrú, "som una plantilla molt jove i ningú de naltros ha fet res en el món del futbol i a partir d'aquí se'ns obre un panorama desconegut. Si guanyem tot anirà bé, però hi haurà partits que no es trauran endavant i la gent es pot posar nerviosa. Són els factors que es mouen en el món del futbol i la gent busca culpables. Hi ha coses que necessiten d'un temps per a sortir bé. Tot i que no hem de deixar de tenir la il·lusió que referma el carrer i que està arribant als jugadors, hem d'anar amb peus de plom. Hem de començar a treballar el 5 de setembre contra el Jesús i Maria B a la lliga i després d'aquest partit haurem d'ajustar coses i veure com afrontem la categoria i on podem arribar. No hem de renunciar a res, però el nostre compromís és poder treure el màxim potencial dels jugadors i fer un equip que és el més difícil. A partir d'aquí resultat a resultat i partit a partit".
Davant del potencial de l'equip, però, Marc Vilabrú ha previst la major part de partits de pretemporada davant d'equips de 2a Catalana per incrementar el ritme dels caleros abans de començar la lliga a la Tercera Catalana davant del Jesús i Maria B el pròxim dia 5 d'agost.
Després de quatre dies d'entrenament, diumenge hi ha previst un mini estatge amb doble sessió d'entrenament al Càmping l'Ametlla Village.

El primer partit amistós però arribarà el diumenge dia 16 d'agost aquí a casa, davant l'Ampolla de la 2a Catalana. Així doncs els caleros tenen dos setmanes per davant i nou sessions d'entrenament per posar a punt la preparació física. El segon compromís arribarà el dijous 20 d'agost davant de l'Hospitalet de l'Infant de 2a Catalana. El dissabte 22 d'agost està previst el I Memorial Josep Pallarès davant del Perelló i el Remolins-Bítem i el dijous 27 d'agost un nou amistós amb el Camarles de la 2a Catalana. L'únic partit de preparació que els caleros jugaran fora de casa serà el 29 d'agost al camp del Ginestar de 3a Catalana.
Els aficionats que estiguin interessats en retirar l'abonament per a la propera temporada, que inclou també els partits de pretemporada, i ho facin abans del 25 d'agost tindrà un cost de 25 euros. A partir del 25 d'agost, el preu de l'abonament pujarà a 35 euros.


respostes a "Pretemporada Futbol"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 704,45 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 53
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007