Màx: º C, mín: º C

En directe

Parlem-ne

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Concert de final de curs de la Coral Verge Candelera

29 . Jul, 2015 a les 13:53
per otomas a La notícia del dia
1949 reproduccions
La plaça del barco aquest divendres,  a les 22.30h, es convertirà en un escenari sota les estrelles per acollir el Concert de Final de Curs de la Coral Verge Candelera. En aquesta edició també es comptarà amb la presència de la Coral Verge dels Prats de l'Aldea.
Dins del repertori de la coral calera destaquen algunes novetats com Cuéntame qué té pasó, les fulles mortes, de Joseph Cosma, i l'espiritual Gràcies. Unes peces que segueixen la tendència dels darrers anys de al coral d'introduir cançons populars i adaptades del cant coral. "darrera d'aquestes peces hi ha molt de treball dels cantaires que creiem que es veurà reflectit al concert", explica Joan Carles Blanch, director de la coral.
Per la seva part, la Coral Verge dels Prats de l'Aldea es defensarà peces tant conegudes com escolta-ho en el vent de Bob Dylan, que tinguem sort de Lluis Llach, Oh happy day de Edwin R. Hawkins, o Perla Preciosa de A. Garcia.
A més s'interpretaran en comú dos peces, El meu avi i l'himne nacional de Catalunya, Els segadors.
Des de la Coral verge Candelera s'aprofita l'avinentesa per convidar a tothom al concert i per esperonar a que la gent s'apunti  a la coral. "Tothom que ho desitgi pot cantar. Amb paciència, il·lusió i acompanyant-los en aquest camí musical es pot aconseguir molt bons resultats", subratlla el director de la coral de l'Ametlla de Mar


respostes a "Concert de final de curs de la Coral Verge Cand..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 672,49 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007