Màx: º C, mín: º C

En directe

Notícies en Xarxa - Edició matí

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Assaig obert de la Coral

13 . Nov, 2014 a les 13:53
per otomas a La notícia del dia
2170 reproduccions
La Coral Verge Candelera prepara per aquest dissabte, 15 de novembre, un assaig obert a la Sala de al SCER. L'objectiu es mostrar què es cuina als assajos, com es preparen les cançons, l'ambient, i respondre les preguntes dels assistents. "La finalitat d'aquest assaig obert té diverses branques. Una pedagògica, és a dir, mostrar com es fan els assajos, una altra social, com un cor crea vincles entre els seus membres, i després la de respondre dubtes al públic assistent. Crec que és una bona oportunitat per conèixer de prop com funciona una coral", subratlla Joan Carles Blanch, Director de la Coral des de fa cinc anys.
Blanch, fa una crida a que tothom que li interessi la música i el cant coral participi d'aquesta proposta i que s'animi a sumar-se al projecte de la Coral Verge Candelera. Aquest és un cor amb molta experiència a les esquenes que ha intentat conjugar la tradició i la innovació. De fet, el 2013 va complir 25 anys. I és que des de la Coral de l'Ametlla de Mar s'han adaptat temes tant populars com Chiquitita ABBA o la cançó de Ma Magdalena del musical Jesucrist Super Star.


respostes a "Assaig obert de la Coral"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 691,24 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 111
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007