Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

La Confraria de Pescadors s'adhereix al projecte ‘Mar Viva' per contribuir a la recollida de deixalles marines

28 . Des, 2016 a les 17:00
per drodriguez a La notícia del dia
1538 reproduccions
La Confraria de Pescadors Sant Pere s'ha adherit a la campanya Mar Viva, un projecte impulsat des de l'Agència Catalana de Residus per recollir deixalles marines i establir rutines de col·laboració entre els pescadors i el personal portuari. Els mariners dipositaran les escombraries, principalment plàstics, en uns contenidors específics ubicats als diferents molls pesquers.

La instal·lació dels contenidors ja ha finalitzat i s'iniciarà el projecte en breus amb el lliurament de bosses per recollir les deixalles. Tot plegat es desenvolupa amb l'objectiu de millorar l'ecosistema marí, reduir danys a les embarcacions, aconseguir unes aigües més netes i tenir uns litorals sense plàstics ni residus. Així ho explica el patró major, Miquel Brull, que explica que tots els pescadors avalen l'adhesió.

D'altra banda cal apuntar que Brull ha revalidat per quatre anys més el càrrec de patró major de la Confraria de Pescadors Sant Pere després del procés electoral on es va escollir el ple i el capítol per aquest nou mandat. El patró major ha agraït la confiança dipositada pel sector pesquer, i ha explicat que no va caldre fer eleccions donat que es van presentar les persones justes per formar els òrgans de l'ens.


respostes a "La Confraria de Pescadors s'adhereix al project..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 453,87 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 141
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007