Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

La platja de l'Alguer acollirà dissabte a la nit la XXV Cantada d'Havaneres

19 . Jul, 2017 a les 17:00
per drodriguez a La notícia del dia
1449 reproduccions
Aquest dissabte a les 22.30 h, la platja de l'Alguer serà l'escenari de la XXV Cantada d'Havaneres a l'Ametlla de Mar, un dels actes tradicionals d'estiu que any rere any revalida l'èxit d'assistència. Enguany, comptarà amb les actuacions dels grups ‘Arrels dels Ports' i ‘La Balandra de Reus'.

En aquest vint-i-cinquè aniversari, la cantada vindrà acompanyada d'algunes novetats com ara les havaneres que oferiran la Coral Verge Candelera a la mitja part per tal de no perdre el gust mariner entre el canvi de grup.

A més, gràcies a la col·laboració dels Amics de la Vela Llatina, l'Alguer s'omplirà de barquetes que reforçaran l'entorn mariner. A la cantada tampoc faltarà el cremat, que enguany vindrà acompanyat d'un pastisset, al preu d'1 euro.

«Dins la nostra zona, el sud de Catalunya, som un referent d'aquesta festa. Crec que serà una jornada maca i típica d'aquest poble»,  ha explicat el regidor de festes, Vicenç Llaó. ‘La vella Lola', ‘Mare vull ser pescador' o ‘La gavina' són algunes de les cançons típiques marineres que no fallen mai en el repertori.

Un dels components del grup ‘Arrels dels Ports', Ximo Arasa, ha afegit que «dins el repertori toquem havaneres, vals mariners i cançons de taverna. I anem introduint cançons relacionades dins el món de la mar, com la sardana i el xotis. També fem adaptacions de sarsueles, com la sarsuela de ‘Don Gil d'Alcalà', que l'estrenarem aquí a La Cala».


respostes a "La platja de l'Alguer acollirà dissabte a la ni..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 438,41 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 84
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007