Màx: º C, mín: º C

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'Ametlla de Mar rep el distintiu de qualitat platges verges per les seves platges

24 . Jul, 2015 a les 13:57
per gfigueres a Eleccions municipals 2015
2155 reproduccions
L'Ametlla de Mar és un dels municipis guardonats, de nou, amb els distintius de platges verges atorgat per l'entitat Ecologistes en Acció. Així la Cala  ha renovat els 7 distintius amb els quals compta. És a dir, a les platges del Torrent del Pi, Santes Creus, l'Estany Podrit, l'Illot, Port Olivet, Cala de la Llenya i Caleta del Cap de l'Àliga. El lliurament ha tingut lloc aquest matí a Torredembarra.
Ecologistes en Acció  ha decidit per sisè any consecutiu,  concedir el distintiu de "Platges Verges", amb la idea de ressaltar el valor d'aquelles platges que encara es mantenen amb el seu estat natural. És a dir, donar una distinció especial a aquelles platges que tinguin justament el mínim d'intervencions antròpiques, que el seu entorn estigui mínimament edificat, que no pateixin vessaments urbans ni industrials i que, en general, les seves aigües presentin bona qualitat.
"Tenim la sort que comptem amb un entorn esplèndid. Estem molts satisfets d'haver rebut aquests distintius que premien la conservació natural de les nostres platges", subratlla Mari Marsal, regidora de Medi Ambient.
I és que l'Ametlla de Mar compta amb platges per a tots els gustos,  platges verges, platges amb Bandera Blava (Cala Calafató, Sant Jordi d'Alfama, Cala Forn, Pixavaques i l'Alguer), platges per a les mascotes i naturistes.  


respostes a "L'Ametlla de Mar rep el distintiu de qualitat p..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 657,85 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 203
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007