Màx: º C, mín: º C

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Les set platges verges de l'Ametlla de Mar, guardonades per Ecologistes en Acció

01 . Ago, 2017 a les 17:00
per drodriguez a La notícia del dia
2278 reproduccions
Amb un total de set platges guardonades, l'Ametlla de Mar és el municipi de la costa tarragonina que més compta amb platges verges. Per tercer any consecutiu, han estat premiades l'Estany Podrit, Torrent del Pi, Santes Creus, la Llenya, la caleta del Cap d'Àlia, l'Illot i Port Olivet.

Així ho va donar a conèixer el passat divendres Ecologistes en Acció, que va lliurar els distintius que reconeixen a aquelles platges que mantenen el seu estat natural. En un acte celebrat a Altafulla, la regidora de Medi Ambient, Maria Marsal, va recollir les banderes de la mà dels responsables de l'entitat ecologista.

En total, Ecologistes en Acció han atorgat el distintiu 'Platges Verges' a vint-i-dues platges de la demarcació, disset de les quals es troben a les Terres de l'Ebre. L'objectiu del programa és convertir aquest guardó en un símbol ecològic per aquelles platges en estat més salvatge i, així, mantenir els indrets del litoral verges.

A banda de les set caleres, també han rebut distintius Deltebre amb la Bassa de l'Arena, la Marquesa i la punta del Fangar; Alcanar amb les Timbes de Sòl de Riu i els Aiguamolls de Sòl de Riu; l'Ampolla amb la cala Maria i cala Capellans; Sant Jaume d'Enveja amb el Serrallo; la Ràpita amb el Trabucador; i Amposta amb els Eucaliptus.


respostes a "Les set platges verges de l'Ametlla de Mar, gua..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 678,99 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007