Màx: º C, mín: º C

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Hissada Banderes

25 . Jul, 2014 a les 11:17
per fcallau a La notícia del dia
2744 reproduccions
Hissada oficial de banderes Blaves i Platges Verges
El Passeig Marítim va ser l'escenari de l'escenificació i l'agraïment pels cinc distintius europeus de qualitat a les cinc platges de Bandera Blava i pels set distintius per la seva conservació en l'estat natural a les Platges Verges.

Aquest dijous dia 24 de juliol va tenir lloc al Passeig Marítim de l'Ametlla de Mar l'acte d'Hissada oficial de les Banderes Blaves, cinc distintius de qualitat atorgats per la FEE-ADEAC al municipi per la qualitat de les platges i els serveis de Cala Calafató, Sant Jordi, Calaforn, Pixavaques i l'Alguer.
Una escenificació en la que hi van ser presents els responsables i representants tècnics de totes aquelles àrees municipals involucrades, ja que segons l'alcalde Andreu Martí, "amb aquest acte demostrem que tenim un lideratge al Mediterrani en platges de qualitat. També que tot i les dificultats afegides de la situació actual, ho superem amb el treball en equip i això fa que puguem seguir en aquest lideratge i això s'ha d'agrair a molta gent que hi ha al darrera d'aquesta feina i que permet que els nostres visitants puguin seguir gaudint de platges de qualitat".
L'acte va servir també per hissar simbòlicament les set Banderes a Platges Verges atorgades a les platges del Torrent del Pi, Port Olivet, Santes Creus, La Llenya, l'Estany Podrit, el Cap de la Punta de l'Àliga i l'Illot, pel seu estat natural a càrrec d'Ecologistes en Acció.


respostes a "Hissada Banderes"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 688,72 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007