Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Ecologistes en Acció lliura a l'Ametlla de Mar set guardons Platges Verges per segon any consecutiu

25 . Jul, 2016 a les 12:30
per drodriguez a La notícia del dia
2016 reproduccions
Ecologistes en Acció ha concedit un any més el distintiu ecològic de 'Platges Verges' a set platges de l'Ametlla de Mar sent el municipi, dels sis guardonats de les Terres de l'Ebre, que més destaca en la qualitat de les platges que encara mantenen el seu valor inalterable. Les banderes són per a les platges de l'Estany Podrit, Torrent del Pi, Santes Creus, l'Illot, Port Olivet, i les cales de la Llenya i cap de l'Àlia. En total 15 platges ebrenques han estat guardonades.

El lliurament de les banderes amb aquest distintiu, va tenir lloc a l'Ajuntament de Deltebre el passat divendres al migdia, amb la presència de tots els premiats. El president de l'entitat mediambiental, Miquel Lloc, va explicar durant l'acte que l'objectiu dels guardons és el de valorar i felicitar, des del punt de vista ecològic i de preservació del medi ambient, els esforços dels municipis i entitats per mantenir les seves platges lluny de la massificació i alteració, tant urbanística com humana, del seu entorn natural.

«Estem satisfets perquè és un reconeixement a què ens queden llocs encara molt verges, i Ecologistes en Acció en això són molt curosos perquè valoren la conservació, que no hi hagi massificació de gent, fins i tot que no hi hagi cap tipus de servei» explica la regidora de Medi Ambient, Mari Marsal, que comenta la importància de rebre aquests distintius perquè són «un valor més afegit al municipi i és un bon senyal perquè hi ha molta gent que els valora». Marsal apunta que un dels factors que han permès revalidar els set distintius és que la població està dins el mapa dels Espais d'Interès Natural i també de la Xarxa Natura 2000.

Els altres municipis ebrencs guardonats són l'Ampolla –amb Cala Maria i Cala Capellanes–, Deltebre –amb la Bassa de l'Arena, la platja del Fangar i la Marquesa–, Amposta –per la Platjola i la platja dels Eucaliptus–, Sant Jaume d'Enveja –per la Platja del Serrallo–, Sant Carles de la Ràpita –per la platja del Trabucador– i Alcanar –per les Timbes de Sòl de Riu i Aiguamoll de Sòl de Riu–. Ecologistes en Acció també ha valorat la tasca realitzada per la Plataforma en Defensa de l'Ebre amb la cura de les platges del territori.


respostes a "Ecologistes en Acció lliura a l'Ametlla de Mar ..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 752,13 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 109
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007