Màx: º C, mín: º C

En directe

Tu tries amb amb Fini Llaó

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Aquatló

10 . Jul, 2015 a les 12:24
per fcallau a La notícia del dia
1934 reproduccions
L'Aquatló dóna el tret de sortida a les activitats esportives d'aquest estiu
Sota el sopluig de la Tuna Race Balfegó permet fer la prova en dos modalitats Swim 0'5 Run 2,5K i Swim 1,0K Run 5,0K.

Aquest dissabte dia 11 de juliol tindrà lloc l'Aquatló emmarcat sota el sopluig de la Tuna Race Balfegó, una prova que en els darrers anys ha patit variacions, donada la seva adaptació a les normatives oficials.
Així l'Aquatló es pot disputar en dos versions, una de curta amb 500 metres de natació i 2'5 quilòmetres de cursa a peu i una altra d' 1 quilòmetre de natació i 5 quilòmetres de cursa a peu. Aquesta darrera prova es pot fer tant de manera individual com per relleus; és a dir que cada participant d'un equip pot intervenir en  una de les modalitats, o nadar o córrer.
Aquesta és la primera de totes les activitats esportives programades per aquest estiu. Segons Marc Vilabrú, gerent de l'Àrea Municipal d'Esports de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar, "crec que és molt atractiu. A més tenim la gran grada, que és el Passeig Marítim, que et permet visualitzar pràcticament tota la prova . En el marc d'aquestes dates turístiques ens mostra a la població no només com a sol i platja, sinó que som un poble ric en activitats i que ens preocupem per l'organització d'esdeveniments i que dins de la nostra tasca aportem altres actius turístics ".
La prova tindrà lloc entre la platja de l'Alguer i el Passeig Marítim a partir de les 18h.


respostes a "Aquatló"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 651,76 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 133
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007