Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

La 11ª edició de l'Aquatló de l'Ametlla de Mar esdevé tot un èxit d'afluència de públic i participació

16 . Ago, 2011 a les 14:15 | 00:05:25
per gfigueres a La notícia del dia
2321 reproduccions
El passat dissabte 13 d'agost, el Passeig Marítim de L'Ametlla de Mar acollí una nova edició, i ja en van onze, de la tradicional Aquatló; la prova que contempla les disciplines de cursa a peu i natació va tornar a brillar en aquest nou format que ha adquirir des del seu desè aniversari. D'aquesta manera, des de fa dos anys l'Aquatló de L'Ametlla de Mar ha adoptat la modalitat Sprint que contempla la Federació Catalana de Triatló i que es composa de 2.500 metres de cursa a peu, 1.000 metres de natació i 2.500 metres de cursa a peu. L'incomparable marc que ofereix el passeig marítim de L'Ametlla de Mar i la platja de l'Alguer, permetent visualitzar bona part del recorregut de cursa i la totalitat del de natació, afavoreix l'assistència massiva de públic que encoratja de valent el pas dels esportistes.
L'Aquatló s'organitza des de l'Àrea Municipal d'Esports de l'Ajuntament de L'Ametlla de Mar des de fa onze anys i, en els darrers dos anys, si ha sumat la inestimable col·laboració del Club Esportiu La Cala vinculat a l'organització de diversitat de proves atlètiques. Els patrocinadors oficials de l'Aquatló d'aquest any són el Càmping l'Ametlla Village i YesosHermanosBuera, sl.
Enguany, una cinquantena d'esportistes han pres part de la prova estructurats en les categories Júnior (14-19 anys), Sènior (20-39 anys) i Veterans (+ de 39 anys), i en les respectives modalitats femenina i masculina.
Pel que fa la classificació general, els tres millors temps foren per a Didac Marsà Bedós, de Xerta, amb un temps de 35' 07"; Manu Juàrez Roselló, de Tortosa, amb 36' 02" i Víctor Dobaño Làzaro, del Prat de Llobregat, amb un temps de 36' 12".


respostes a "La 11ª edició de l'Aquatló de l'Ametlla de Mar ..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 655,87 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 64
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007