Màx: º C, mín: º C

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

300 participants a la Tunarace Balfegó

02 . Mai, 2014 a les 09:05
per gfigueres a La notícia del dia
2064 reproduccions
La tercera edició del TunaRace Balfegó dóna el seu tret de sortida el dia 2 de maig amb una jornada de formació dirigida per l'atleta olímpica Erika Villaécija, el nedador olímpic d'aigües obertes Kiko Hervás i l'entrenador Santi Pellejero, en el CEM La Cala a L´Ametlla de Mar.
En el dia 3 de maig, la prova TunaRaceBalfegó RUN 10.0K, dóna inici a la fi de setmana de competicions, en una cursa a peu que recorrerà una distància aproximada de 10 quilòmetres i transcorrerà en les mediacions de la població de L'Ametlla de Mar A la mateixa data, entre les 9hs i 13hs, els nens i nenes entre 6 i 12 anys, podran participar d'activitats esportives i educatives en el TunaRaceBalfegó SWIM KIDS.
En el dia 4 de maig serà el moment de mullar-se. En aquest dia es realitzaran les dues proves de natació en aigües obertes, SWIM 5.0K, l'única prova de travessia amb sortida des de dins del mar, més específicament des de les piscines d'aqüicultura de Tonyina Vermella de Grup Balfegó, a 5kms de la costa, i SWIM 2.5K, amb sortida a la Cala Pixavaques i arribada a la Platja de l'Alguer. Entre els inscrits a la prova de natació a mar oberta hi ha els olímpics Erika Villaécija i Kiko Hervás


respostes a "300 participants a la Tunarace Balfegó"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 657,81 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007