Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Comencen les vacances als centres educatius

18 . Jun, 2015 a les 17:33
per otomas a La notícia del dia
1773 reproduccions
Aquest divendres molts alumnes dels centres educatius de l'Ametlla de Mar marxen de vacances. Per una banda, des de l'Escola Sant Jordi aquest divendres realitzen la festa de final de curs, amb el comiat als alumnes de 6è, que té lloc a partir de les 11.30h.
A l'hora del pati els nens i nenes de primària han fet un aperitiu gràcies  a la col·laboració de l'AMPA i els xiquets d'infantil se'ls ha endolcit  l'hora del patí amb el un gelat.
Des del centre, es demana disculpes perquè per un problema informàtic no es poden lliurar les notes aquest divendres i es donaran als alumnes el proper 23 de juny a les 10.00h del matí.
Recordar d'altra banda, que el dilluns 22 els  pares i mares dels nens i nenes que comencen a P-3 tenen una reunió informativa al gimnàs del centre. A partir de les 12.00h.
Així els 650 alumnes de l'escola marxen a gaudir de l'estiu es reincorporaran el dilluns 14 de setembre.
A l'Institut Mare de Déu de la Candelera aquest divendres també estan de celebració amb la festa de final de curs, organitzada des de l'AMPA i els alumnes de 3er d'ESO, al patí del centre a partir de les nou del vespre.
Les notes es lliuraran el 25 de juny a les 12.00h. Així els 370 alumne diuen adéu a l'Institut aquest divendres fins al 14 de setembre.
A la Llar d'Infants també ja encaren els darrers dies de classe tot i que el darrer dia, en aquest cas, serà el divendres 26 de juny. Així la festa la faran aquest mateix dia a la tarda a partir de les set. Hi haurà un aperitiu/berenar i, com no, l'actuació dels alumnes de P-2. L'inici de curs també serà el 14 de setembre.
I finalment, des de l'Escola de Capacitació Nàuticopesquera de Catalunya, ubicada també a l'Ametlla de Mar, les notes es lliuraran el 25 de juny. De moment es duu a terme l'avaluació extraordinària. És a dir, pels alumnes que han de recuperar alguna assignatura suspesa. D'aquesta manera els prop de 350 alumnes del centre, d'arreu de Catalunya començaran vacances.
D'altra banda, el centre també començarà curs el 14 de setembre, tant pels cicles mitjans com superiors.


respostes a "Comencen les vacances als centres educatius"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir






Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 691,80 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 10
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007