Màx: º C, mín: º C

En directe

La tarda

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Satisfacció a Joventut per l'èxit de les noves activitats d'estiu

15 . Set, 2010 a les 09:40 | 00:02:15
per gfigueres a La notícia del dia
2462 reproduccions
La regidoria de Joventut ha fet balanç de les activitats que aquest estiu ha preparat per als més joves amb l'objectiu que ocupin el temps per les tardes i poder així conciliar així la vida laboral dels pares amb el temps lliure dels menuts quan han acabat les activitats esportives d'estiu que es fan pel mati. A les acaballes de l'estiu el balanç és positiu perquè l'acollida de tot el que s'ha preparat ha estat molt bona.

Per la tarda, al juliol i l'agost
Així, es va fer el casal de tarda al juliol i a l'agost per quart any consecutiu que té molt d'èxit perquè els nens i les nenes de cinc a 12 anys es diverteixen i aprenen amb jocs populars i jocs d'aigua, tallers de manualitats, danses típiques, visites culturals a les fortificacions i visites a la natura, a banda d'introduir-los en valors que no s'aprenen al carrer com l'amistat i el companyerisme. Joan Pere Gómez Comes, regidor de Joventut, ens deia que "en una societat com l'actual, i més un poble turístic com el nostre, en el que cada vegada més les mares i els pares treballen, van creure convenient que des de la regidoria de Joventut havíem de fer alguna cosa per conciliar la vida familiar amb la vida laboral. Per això, van organitzar el Casal de tarda, el Racó dels joves i les colònies que en definitiva serveixen per donar tranquil·litat als pares que saben que els seus fills no només s'ho passen bé sinó que aprenen des dels valors, des de la pedagogia, des del Medi Ambient. Això ens dona molta satisfacció perquè depositen en nosaltres la seva confiança i, sobretot, perquè els nens s'ho passen bé i es fan grans adquirint una sèrie de valors que de vegades no troben en altres ambients com el carrer".

Novetats d'enguany
Enguany una de les novetats ha estat que el consistori ha organitzat han estat les colònies a Rasquera de l'1 al 3 de setembre en les que han participat una trentena de nens i nenes. Les colònies de Ca Manxol giren al voltant del món rural, l'agricultura, la ramaderia, les tradicions locals en la transformació d'aliments, la descoberta del medi natural i del bosc, les llegendes i els contes, tot plegat combinat amb activitats més lúdiques i dinàmiques.

Racó dels joves
Una altra de les novetats ha estat el Racó dels joves on a partir dels 12 anys aquests han descobert coses intangibles com la diversitat, la relaxació i l'amistat però també coses més concretes com el treball i el joc en grup, els castellers i el ball i fins i tot com fer un moneder. Però sens dubte l'activitat que ha agradat més ha estat el funky.


respostes a "Satisfacció a Joventut per l'èxit de les noves ..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 688,94 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007