Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Activitats Nadalenques a l'Escola

17 . Des, 2014 a les 13:58
per otomas a Ajuntament
2093 reproduccions
L'Escola Sant Jordi ha encetat les activitats nadalenques. De fet aquest dimarts els alumnes de 6B han visitat l'emissora (lacalartv) per apropar-nos l'esperit de Nadal a través de les lectures de textos sobre aquesta festivitat. Aquest divendres, 19 de desembre, des del centre es farà una foto panoràmica. Els alumnes aquest dia hauran d'anar vestits amb roba de color blanc, verd o vermell.
"Aquesta setmana hem començat les activitats de Nadal a l'escola. Primer de tot vull agrair la col·laboració de pares i mares en la decoració del centre. S'han creat veritables obres d'art. I d'altra banda recordar que aquest 19 es farà amb la foto panoràmica a l'hora del pati i que esperem que els agradi el resultat que penjarem al web de l'Escola", explica Fàtima Garcia, Directora de l'Escola Sant Jordi.
Pel que fa a les activitats nadalenques el dia 22 de desembre tindrà lloc la cantada de nadales a l'Escola amb família que es representarà al gimnàs del centre. Pel que fa a l'horari. A les 10h es farà l'actuació amb els familiars dels alumnes P3, P4, P5. A les 11h es farà amb els alumnes i familiars de primer, segon, i tercer. Finalment a les 12:15h serà el torn de les famílies i alumnes de quart, cinquè i sisè.
D'altra banda, recordar que el 23 de desembre s'acaben les classes a l'escola i l'horari serà de 09:00h a 13:00h. Tornen de vacances el 8 de gener. A més, aquest dia el menjador serà de 13h a 15h30.  Des del centre es recorda que hi ha l'opció de fer una hora més d'acollida, fins a les 16:30h abonant 2 euros.


respostes a "Activitats Nadalenques a l'Escola"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 673,64 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 121
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007