Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Carta de comiat de l'Alcalde Andreu Martí

07 . Feb, 2015 a les 09:01 | 00:00:06
per gfigueres a Ajuntament
3645 reproduccions
Benvolguts/des conveïns/es,

Després de dotze anys al capdavant de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar (la Cala) he donat aquesta tasca com acabada. El càrrecs polítics tenen que tenir un començament i hem de saber posar-li un final. Jo, personalment,  he considerat que ja tocava. Els pobles necessiten noves cares, noves idees perquè la vida política es regeneri i es creïn nous impulsos, noves fites. Això és bo per a la salut dels pobles.

Els homes passen però l'obra i l'empremta queda. Me'n vaig amb la satisfacció d'haver treballat incansablement  per a la meva població i per a la seva gent. Vull pensar que la història arribarà a la conclusió que el poble està millor ara que quan jo el vaig agafar, i vull pensar també que hem aconseguit vertebrar una bona convivència entre els caleros de naixement  i aquelles persones que, procedents d'altres contrades, volen sincerament cercar una nova oportunitat per a ells i els seus fills.

La construcció de noves instal·lacions com la zona esportiva, l'aparcament, el Centre  d'Interpretació de la Pesca, la instal·lació a la població del gas o de la fibra òptica, o la creació de més i  millors serveis són només alguns exemples de l'esforç que hem realitzat durant aquest anys per millorar les condiciones de vida dels caleros i caleres.

He intentat ser l'alcalde de tots els caleros i caleres, he intentat resoldre aquells problemes que es podien solucionar i he patit quan no he estat capaç d'ajudar a aquelles persones que m'han demanat ajut. Però creieu-me, sempre ho he intentat.

El càrrec i la responsabilitat exercida durant tres legislatures, gràcies a la voluntat del meu poble, és un llegat d'un valor incalculable que ja forma part de la meva personalitat per sempre.

En aquest darrer comunicat com el vostre alcalde, només em queda agrair-vos a tots vosaltres la confiança dipositada en els meus equips i amb mi durant tants anys i desitjar-vos que el futur us sigui fructífer.
Allí on em porti la meva nova vida professional us portaré en el meu cor.
Gràcies a tots i a totes.


Andreu Martí i Garcia
Alcalde


L'Ametlla de Mar, 5 de maig de 2015.


respostes a "Carta de comiat de l'Alcalde Andreu Martí"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 904,59 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 143
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007