Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Nou Arxiu Municipal a l'Ametlla de Mar

14 . Mar, 2011 a les 13:09 | 00:01:47
2783 reproduccions
Amb els anys el fet d'ampliar l'arxiu municipal i ordenar els documents s'ha convertit en una necessitat. Aquesta sensibilitat és el que va impulsar al consistori de l'Ametlla de Mar a fer el trasllat dels documents a les noves instal·lacions al polígon, al costat de la comissaria de la policia municipal. D'aquesta manera des del consistori és vol conservar i ordenar els documents administratius i històrics, patrimoni del municipi.

"Varem creure convenient traslladar els documents a unes instal·lacions més noves per tal de conservar-los ja que formen part de la nostra història. A més, ja s'han fet amb previsió de futur i, per tant, en cas d'haver d'ampliar-les més endavant no hi hauria problema", així ho ha explicat, Mari Carme Martí, regidora de cultura de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar.

D'altra banda, gràcies a un pla d'ocupació, que es va concedir des de la Generalitat, aquests darrers sis mesos l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar ha pogut disposar d'un treballador que ha ordenat i digitalitzat part dels documents de l'arxiu. Des del consistori s'ha remarcat que, en sis mesos no n'hi ha prou, i ,per tant, aquesta és una tasca que es realitzarà de manera continuada per tal de comptar amb un registre de documents en condicions. I és que conservar un arxiu és conservar part de la història de tots els caleros i caleres.


respostes a "Nou Arxiu Municipal a l'Ametlla de Mar"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 109,38 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007