Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Joan Pere Gómez i Comes encapçala la llista de CiU a les municipals

09 . Gen, 2015 a les 15:36
per otomas a Ajuntament
2620 reproduccions
En el transcurs de l'assemblea local de militants de CDC, que va tenir lloc dijous 8 de gener, es va anunciar el relleu de l'actual alcalde, Andreu Martí, per deixar el testimoni a Joan Pere Gómez i Comes com a candidat de CIU a l'Ametlla de Mar. Cal remarcar que cap altre militant va presentar candidatura i que l'elecció de Gómez s'ha produït des de l'absoluta unanimitat.
Joan Pere Gómez i Comes, als seus 46 anys, té una ampli bagatge en la política i també dins de CIU. Home de partit des de la seva joventut dins JNC, ha estat regidor dins de l'equip de govern de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar en anteriors legislatures, i actualment exerceix de responsable de l'oficina del Delegat del Govern de la Generalitat de les Terres de l'Ebre. Ara Gómez i Comes emprèn el repte amb força. "Abans de res vull agrair el suport a tota la militància i també les mostres d'afecte que he rebut de la gent pel carrer. Això el que fa és donar-me encara més força. Vull dir també  a la gent del poble que si al final m'escullen com al alcalde, el que els puc garantir és treball, esforç, dedicació i honradesa. Dir-vos que hem sento en el millor moment de la meva vida per encapçalar aquest projecte. Estic il·lusionat, tinc ganes i espero no defraudar-vos només dir que emprenc el repte amb força. Finalment, només demanar a la gent el seu suport i la garantir que tindran al davant una persona honesta i que treballarà al 100% pels seu poble", subratlla Gómez i Comes.
El nou candidat va destacar "la generositat d'Andreu Martí per fer una passa enrere en el món municipal en benefici de l'actualització del projecte de CIU a l'Ametlla de Mar". L'acte també va comptar amb el president de CDC al Baix Ebre, Lluís Soler  i la del coordinador general de CDC, Josep Rull, qui donà tot el seu suport i el del partit al nou candidat.

respostes a "Joan Pere Gómez i Comes encapçala la llista de ..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 736,79 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 189
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007