Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

2012, any d'eleccions a la SCER de l'Ametlla de Mar

16 . Mar, 2012 a les 09:41
per gfigueres a La notícia del dia
2450 reproduccions
Aquest 2012 és any d'eleccions a la Societat Cultural, Esportiva i Recreativa de l'Ametlla de Mar. L'actual Junta gestora ja ha començat a publicar la informació referent al procés electoral, el qual podria iniciar-se el pròxim mes d'abril, després que la Comissió de garanties faci públic i oficial el calendari electoral.

Cal recordar que aquest procés té lloc cada quatre anys, que és el període contemplat en el mandat de l'entitat. A partir de la publicació del calendari i de tot el procés es podran presentar les candidatures, les quals cal recordar que estan separades en quatre sectors, a la presidència i a cadascuna de les tres seccions, la cultural, l'esportiva i la recreativa.

Actualment la junta està en caràcter funcional, donat que fa quatre anys no es va presentar cap candidatura i va haver de continuar la mateixa junta en precari i amb caràcter de provisionalitat. De moment ningú s'ha postulat com a possible candidat.

El seu president Vicent Boquera ha explicat que ja no continuarà al capdavant de l'entitat, càrrec en el que porta els darrers dotze anys, en primer lloc, perquè els estatuts marquen un màxim de dos mandats i en segon lloc, perquè creu que no és bo que és renovi en precari la junta, per absència de presentació de candidatures.

Boquera ha demanat la col·laboració de la població amb l'entitat, donat que tot i ser una entitat privada, té vocació de donar servei públic, tal com deixa palès el seu calendari d'activitats. Actualment té 1.200 associats però, en els darrers anys, hi ha hagut un degoteig petit però contant de baixes, cosa que afecta a la capacitat organitzativa d'activitats.

Segons Vicent Boquera, "per a mi ha estat un honor molt gran presidir la societat durant 12 anys, ja que cal recordar que a l'any 1968 va sorgir del Bar Puntaire, de casa meva, per les inquietuds d'una colla d'amics. Espero que continuï endavant, que s'apuntin més socis i que es presentin a les eleccions amb l'objectiu de fer-la més gran. Amb la crisi, crec que el centre cívic trigarà uns anys i la sala serà necessària, inclús amb el centre cívic, crec que hi ha prou gent com perquè  funcionin les dos activitats".

Boquera va insistir en què, "faig una crida als caleros i caleres que abans de donar-se de baixa s'ho pensin dues vegades i el que no sigui soci, que col·labori i que s'hi faci, ja que gràcies a les seves quotes i de les col·laboracions de les institucions a les que hem anat a tocar, podem fer activitats a l'abast de tothom".

Precisament fa poques setmanes, l'entitat ja ha posat en marxa el cobrament de les quotes d'aquest any 2012.respostes a "2012, any d'eleccions a la SCER de l'Ametlla de..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 690,66 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 67
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007