Màx: º C, mín: º C

En directe

Notícies en Xarxa - Edició matí

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'Ametlla de Mar navega a 100 megues de velocitat

15 . Mai, 2015 a les 16:32
per otomas a Ajuntament
1618 reproduccions
L'Ametlla de Mar ja s'ha connectat al troncal de la Xarxa Oberta que transcorre per l'AP-7. Aquesta connexió permetrà a les operadores d'Internet que ofereixen aquest servei a la població puguin ampliar la velocitat a 100 megues simètrics.
Així de manera immediata la zona de Ribes Altes 1 veurà com millora la seva connectivitat igualant-se  a la resta d'usuaris del municipi. Abans d'un mes es farà aquest desplegament a Ribes Altes. D'aquesta manera la globalitat d'usuaris del municipi podran gaudir de 50 a 100 megues amb la mateixa tarifa que estan pagant en aquests moments.
Cales Boch, Director General de la Cala Fibra: "fins ara teníem una limitació. I ara amb aquesta connexió tenim una autopista per la qual tenim molts carrils disponibles. Així podrem millorar el servei a tots els nostres clients i poder oferir fins a 100 megues simètrics"
Jordi Soler, Director General Xarxa Oberta: "és una molt bona notícia. És veritat que no formava part del projecte inicial. Però el fet que la Generalitat té les seves pròpies necessitats ha permès incloure l'Ametlla de Mar. I de passada poder donar servei al municipi, una autopista amb molts carrils que permetrà als usuaris créixer tot el que ells vulguin".
D'altra banda, es podrà oferir fins a 1 gigabeat, i velocitats superiors, per a les empreses que necessiten aquest servei. Per tant, també es pot convertir en un atractiu per a la instal·lació de nous seus empresarials a la localitat.


respostes a "L'Ametlla de Mar navega a 100 megues de velocit..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 140,63 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 107
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007