Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

El Ple reforça el rebuig de l'Ametlla al centre d'experimentació de generació eòlica

17 . Gen, 2012 a les 13:07 | 00:02:28
per gfigueres a La notícia del dia
1607 reproduccions
L'Ajuntament de l'Ametlla de Mar va aprovar ahir per unanimitat, una moció de rebuig a la instal·lació del projecte Zéfir davant de la costa de l'Ametlla de Mar. Després que el divendres passat, l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar i per un acord consensuat entre tots els partits polítics en representació municipal, anuncies el seu rebuig a la instal·lació d'un centre d'experimentació i proves de tecnologia de generació eòlica, ahir va refermar aquesta postura amb l'aprovació d'una moció de rebuig.

Els partits politics representats a l'Ajuntament, van aprovar la moció per unanimitat i van arribar a aquesta conclusió, després d'escoltar la postura de l'IREC(Institut de Recerca en Energia de Catalunya) i acumulada tota la informació.

Aquest ha estat un pas previ a la presentació d'al·legacions que l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar haurà de presentar a la primera publicació sobre el projecte, com a molt, el dimecres dia 18 de gener.

Paral·lelament l'Ajuntament ja ha encetat converses amb la Generalitat de Catalunya per evitar que el projecte tiri endavant.

El projecte consisteix en la instal·lació d'una plataforma d'assajos en aigües interiors, davant la costa, per obtenir energia elèctrica mitjançant generadors eòlics fixes, ubicats en dos punts concrets a 3 km de la nostra costa i a una profunditat de 40 metres. Els aerogeneradors poden arribar a tenir una alçada de 180 metres i una potència màxima de 5MW per generador.


respostes a "El Ple reforça el rebuig de l'Ametlla al centre..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 659,05 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007