Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Jani Brull presidirà la renovada executiva local d'ERC a l'Ametlla de Mar

19 . Mai, 2016 a les 16:00
per drodriguez a La notícia del dia
2794 reproduccions
Esquerra Republicana a l'Ametlla de Mar ha renovat la seva executiva local, on s'hi integren membres que van formar part de la llista de les passades eleccions municipals.

Després de l'aprovació, per part de la secció local de la formació, ja s'ha constituït la nova executiva que presideix Jani Brull, que va ocupar el cinquè lloc de la llista republicana, i substitueix la fins ara presidenta Montse Llambrich.

«Volem seguir apropant el partit a la població, per això donarem suport i col·laboració a les entitats i institucions, i treballarem de forma coordinada amb el grup municipal de cara al poble de La Cala» explica la nova presidenta local d'ERC, Jani Brull.

Al seu costat comptarà amb Ignasi Llorens com a secretari d'organització, va ser el setè a la candidatura municipal, Vicenç Llaó com a secretari de finances, Rosanna Samarra com a secretària d'imatge i comunicació, i Palma Roca com a secretària de la Dona.

A més, Brull serà l'encarregada de substituir a Mayte Puell com a primera suplent del primer candidat d'ERC al Senat pels nous comicis generals. Les actuals obligacions laborals de la regidora republicana de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar impossibilitaven continuar formant part de la candidatura.

Un repte «bastant important» per a la nova presidenta local d'Esquerra Republicana a l'Ametlla de Mar que explica que afrontarà «amb humilitat i treball per millorar el nostre territori sobretot en temes com la pesca i les infraestructures com a més rellevants» i també, diu, per arribar a la República Catalana.


respostes a "Jani Brull presidirà la renovada executiva loca..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 932,61 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 145
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007