Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Joan Font encapçala Plataforma Calera

04 . Mar, 2015 a les 14:35
per otomas a La notícia del dia
3091 reproduccions
Joan Font encapçalarà Plataforma Calera en les properes eleccions municipals. El fins ara cap de llista del PP anirà acompanyat de la número 2, Marta Font, i , número 3, Gemma Margalef, al plenari, en aquest reforçat projecte polític.
Font ha remarcat que han volgut recuperar la marca Plataforma Calera, creada a nivell local als anys 90, per que és un moment de "proximitat social, de diàleg i consens". Joan Font també ha subratllat que ha fet un pas endavant per posicionar-se com a cap de llista perquè "la situació econòmica i social del municipi és d'extrema complexitat, és una situació d'emergència, i ha volgut agafar aquesta responsabilitat". Això sí, sense perdre de vista que la seva aposta de futur és el seu relleu natural, Marta Font.
"Gestió, diàleg, i consens amb objectius molt concret: transparència en la gestió, proximitat i cohesió social. Hi ha molta gent que s'ho està passant malament i, per aquest motiu, hem de prendre mesures com formació laboral, creació de llocs de treball, promoció econòmica, entre d'altres", explica Joan Font. Així, els pilars del projecte de plataforma calera el candidat ha marcat treballar pel una bona gestió, el consens i diàleg polític, i la proximitat amb la ciutadania. D'altra banda, ha subratllat que "els valors que van fundar Plataforma Calera continuen vigents avui" i, per tant, estan oberts a la ciutadania siguin del color que siguin ja que és un projecte de poble.
Pel que fa al procés sobiranista i les dates clau que es presenten a l'horitzó, Font ha remarcat que ja com a regidor del PP, la seva formació ha deixat llibertat de vot en les qüestions identitàries i, per tant, estan oberts a la pluralitat d'opinions. Tot i això, el candidat de Plataforma Calera, ha deixat clar que el seu objectiu immediat és treballar pel poble.
Per la seva part el PP, ha decidit presentar-se també de manera paral·lela als comicis municipals del proper 24 de maig.


respostes a "Joan Font encapçala Plataforma Calera"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 782,34 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007