Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Joan Pere Gómez explica que Catalunya es juga molt a les europees

22 . Mai, 2014 a les 13:48
per gfigueres a La notícia del dia
3616 reproduccions
En el marc de la campanya de les eleccions europees, que tindran lloc el proper 25 de maig, Joan Pere Gómez Comes , candidat de les Terres de l'Ebre de CiU a les europees, acompanyat per Josep Rull, secretari d'Organització de CiU, va realitzar el míting de campanya a l'Ametlla de Mar aquest passat divendres  a la sala de la SCER.
Davant un nombrós públic Joan Pere Gómez va explicar als caleros què es juga Catalunya en aquestes eleccions. "Hem d'explicar a Europa la voluntat que tenim els catalans de voler decidir pel nostre futur. Cal donar suport a les opcions sobiranistes com és el cas de CiU per explicar-ho a Europa", subratlla Joan Pere Gómez. D'altra banda, en clau territorial, va remarcar que "a Europa es tracten qüestions que repercuteixen i repercutiran a la Territori com és el Pla de Conca de l'Ebre".
Per la seva banda, Josep Rull també va explicar la importància de les eleccions europees  per als catalans. "Catalunya es juga molt a Europa. Pot guanyar progrés i reconeixement internacional de la voluntat del poble català. És a dir, guanyar en democràcia i emparament per poder votar el 9-N", subratllà Rull.
Joan Pere Gómez Comes va com a número 32 a la llista de CiU per les europees i és un dels pocs candidats tarragonins inclosos a les llistes dels partits polítics a aquestes eleccions.


respostes a "Joan Pere Gómez explica que Catalunya es juga m..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 728,48 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 87
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007