Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Joan Pere Gómez Comes formarà part de la candidatura de Democràcia i Llibertat

19 . Nov, 2015 a les 15:07
per drodriguez a La notícia del dia
2396 reproduccions
Democràcia i Llibertat, la coalició de Convergència Democràtica, Demòcrates de Catalunya i Reagrupament, ha presentat els seus candidats a les llistes de les properes eleccions del 20 de desembre a les comarques del Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre.

El convergent, Joan Pere Gómez Comes, regidor i cap de l'oposició de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar, ha estat escollit com a primer suplent de la llista del Senat per l'Ebre. La persona que encapçala la representació de l'Ebre per a la cambra alta és Annabel Marcos. Com a suplent segona hi figura Teresa Moya.

Joan Pere Gómez Comes ha destacat que "la nostra candidatura és l'única que porta un cap de llista de les Terres de l'Ebre, cosa que és fonamental per defensar els interessos del territori". Així mateix afegeix que "no vaig a la llista per sortir, sinó per donar tot el meu suport al president Mas i perquè ara més que mai necessitem uns bons resultats per demostrar a Madrid que el procés està més viu que mai".

El cap de llista al Congrés per Tarragona serà Ferran Bel. L'alcalde de Tortosa ha puntualitzat que un dels objectius del seu grup a Madrid serà reivindicar i defensar l'esperit del 27 de setembre, alhora que "mentre seguim formant part d'Espanya, treballar per resoldre les mancances i necessitats del territori; com han fet fins ara els nostres antecessors".


respostes a "Joan Pere Gómez Comes formarà part de la candid..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 723,93 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007