Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Democràcia i Llibertat presenta la candidatura de cara a les Eleccions Generals

18 . Des, 2015 a les 10:00
per gfigueres a La notícia del dia
2236 reproduccions
La coalició Democràcia i Llibertat, forma per Convergència, Demòcrates de Catalunya i Reagrupament, va presentar ahir a la nit a la Sala d'Actes de l'Ajuntament, la candidatura i el projecte de cara a les pròximes eleccions generals a les Corts Generals.
En l'acte hi van intervindre Ferran Bel, cap de llista per Tarragona al Congrés, i Joan Pere Gómez Comes, segon candidat ebrenc a les llistes del Senat. Ambdós van coincidir en les seves intervencions amb els problemes que arrosega el territori i que cal posar-hi solució.
Joan Pere Gómez destaca la situació del sector pesquer català, i en especial rellevància el calero, al qui ha mostrat el seu recolzament. També ha parlat de les infraestructures que esta construïnt Foment a l'N-340 que considera innecessàries.
El cap de llista pel Congrés a la demarcació, Ferran Bel, també ha donat rellevància al fet que el territori no disposi d'una via de comunicació ràpida gratuïta. En aquest sentit ha apel·lat als incompliments de l'Estat en qüestions de manteniment d'insfraestructures i de patromini.
Bel també ha apuntat que exigirà al govern espanyol que aporti els recursos econòmics necessaris per garantir un benestar social al país. La defensa del català i de Catalunya serà també un dels punts claus de l'acció de la formació a Madrid.


respostes a "Democràcia i Llibertat presenta la candidatura ..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 673,32 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 56
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007