Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Ecologistes en Acció estudia denunciar la regeneració de les platges caleres

21 . Des, 2015 a les 13:17
per drodriguez a La notícia del dia
1703 reproduccions
Ecologistes en Acció estudia presentar una denuncia contra la Direcció General de Costes pels treballs de regeneració de platges que s'havien iniciat a la costa de l'Ametlla de Mar aquesta passada setmana amb terra de sauló, i que finalment està sent retirada pel mateix organisme depenent del Ministeri d'Agricultura, Alimentació i Medi Ambient després de reconeixer l'error comès.

L'entitat ecologista assegura que en cas d'haver-hi base legal per presentar denúncia, la qual cosa estan investigant, donaran suport a la denúncia que tenia preparada l'Ajuntament o en presentaran una de pròpia conjuntament amb altres entitats ambientals que també estan treballant en el cas.

Ecologistes en Acció, que considera un frau l'actuació de la Direcció General de Costes a les platges de l'Ametlla de Mar, argumenta que en el cas de Cala Vidre i Cala Sant Jordi i altres platges de la costa calera, que són espais protegits de la Xarxa Natura 2000, "és un veritable atemptat ambiental perquè afecta directament una de les praderies de Posidònia més importants del nostre litoral i amb un gran valor ecològic" segons Eloi Nolla, portaveu d'Ecologistes en Acció.

Per tot plegat, Ecologistes en Acció exigix responsabilitat i respecte a les indicacions científiques i al sentit comú, que han demostrat fefaentment que les realimentacions de platges no serveixen per a res.


respostes a "Ecologistes en Acció estudia denunciar la regen..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 672,24 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007