Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Sant Pere Pescador, festivitat del Patró

19 . Jun, 2014 a les 14:10
per gfigueres a La notícia del dia
1692 reproduccions
Del 27 al 30 de juny, l'Ametlla de Mar viurà la Festa Major d'estiu en honor a Sant Pere Pescadors. La Confraria de Pescadors amb la col·laboració de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar ha preparat tot un seguit d'activitats que s'iniciaran el divendres 27 de juny amb una festa d'inflables aquàtics a les instal·lacions del CEM per a petits.
Les matinals del dissabte i el diumenge al matí tindran un marcat caràcter gastronòmic amb dues sardinades populars i la presència de castells inflables per als més petits. Dissabte 28 a la tarda, la Trobada castellera amb els Torraires de Montblanc, els Xicuelos del Delta i els Xics Caleros complementaran les tradicionals activitats nàutiques amb la Barra del Cos com a acte central i que aquest any posa la novetat de fer una competició per a dones.
De cara al diumenge 29, la recepció oficial i l'entrega dels premis de literatura i dibuix, la Missa i la Processó marítima en honor al Patró Sant Pere, seran els actes principals. Les nits seran amenitzades per Tomàs de la Guitarra i Five in a Row, Orquestra Costa Este i Caiman Orquestra Show.
Dilluns dia 30 per la tarda tindrà lloc la gran festa infantil amb l'escuma, espectacle i festa pirata.


respostes a "Sant Pere Pescador, festivitat del Patró"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Tags

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 877,83 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007