Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Concert de Santa Cecília

20 . Nov, 2014 a les 13:53
per otomas a Ajuntament
1929 reproduccions
Aquest dissabte arriba una de les cites tradicionals per la Banda de la Cala, Santa Cecília. I en motiu d'aquesta festivitat la Banda recull els nous membres un per un a casa seva. Enguany, aquest acte simbòlic, que es viu amb emoció de tots els participants, serà a les 12 del migdia. Les noves incorporacions seran els tres saxos: Irene Gutiérrez, Jaydevi Gómez, Alba Cano. I la Georgia Louise Aitkin que toca la trompa.
Un altre dels grans atractius de la jornada és el Concert de Santa Cecília que la Banda de la Cala realitzarà a la sala de la SCER a les 19:30h.
Segons Emilio Cabello, Director de la Banda, la primera part del concert estarà destinada als clàssics com per exemple el pasdoble Orfeó als inferns. Les sorpreses vindran a la segona part, segons Cabello, amb la interpretació d'una simfonia per a banda, la Divina Comèdia de Robert W.Smith. "És una simfonia clàssica que té la seva dificultat i on els músics han treballat molt fort. La simfonia tindrà quatre parts: Infern, Purgatori, Ascensió, Paradís. Estic convençut  que ho faran molt bé", subratlla Emili Cabello.
Aquesta segona part estaran acompanyades amb projeccions que han estat possible gràcies als membres de la banda Joan Magí Margalef i Josep Maria Solé.


respostes a "Concert de Santa Cecília"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir






Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 642,82 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 56
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007