Màx: º C, mín: º C

En directe

Notícies en Xarxa - Edició matí

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Platges amb posidònia

23 . Jul, 2013 a les 12:54
per otomas a La notícia del dia
2728 reproduccions
La Cala compta amb una de les praderies de posidònia més importants de Catalunya. Des de l'Àrea de Medi Ambient, de l'Ajuntament,  s'ha engegat una campanya de conscienciació dels usuaris de les platges de l'alt valor medi ambiental de la posidònia mal anomenada alga. Per aquest motiu diverses platges de municipi llueixen unes enganxines de platges de posidònia. Les platges amb posidònia senyalitzada són: Cala Llobeta, Cala Mosques, Platja Torrent del Pi, Xelín, Estany Tort, Cala Ambrosia, Cala Cementiri, Pixavaques, l'Alguer , Cala Bon Caponet, Cala Santes Creus, L'Estany Podrit.
"Hem començat la campanya amb l'edició d'enganxines amb la frase reivindicativa:  platges amb posidònia. Aquestes enganxines van als cartells indicatius de les platges que tenen aquest bioindicador de l'alta qualitat de les aigües. Per això les platges amb bandera blava la tenen", exposà Xavier Solé, tècnic de Medi Ambient de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar. I és que la posidònia ajuda a l'oxigenació de la mar i serveix de refugi per a les diverses espècies de la fauna marina.


respostes a "Platges amb posidònia"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 672,47 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 112
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007