Màx: º C, mín: º C

En directe

Tot a punt amb amb Fini Llaó i Imma Brull

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'Ametlla de Mar s'adhereix a Catalunya Regió Europea de la Gastronomia 2016

04 . Nov, 2015 a les 12:44
per drodriguez a La notícia del dia
1990 reproduccions
L'Ametlla de Mar s'ha adherit a Catalunya Regió Europea de la Gastronomia 2016. L'objectiu de l'adhesió de l'Àrea de Turisme de l'Ametlla de Mar i del Club de Gastronomia és aprofitar aquest nomenament com a plataforma per promoure els productes alimentaris i la gastronomia local a Europa com a elements essencials de la identitat del nostre poble així com agents clau en la promoció turística. L'estratègia a seguir consistirà a promoure les diferents jornades gastronòmiques que s'organitzen durant tot l'any a la nostra, les receptes de la nostra cuina marinera i els productes locals.

Catalunya ha obtingut el títol de Regió Europea de la Gastronomia 2016, després que la Generalitat a través dels departaments d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació i de l'Agència Catalana de Turisme, conjuntament amb entitats, agents i personalitats del país presentessin la candidatura catalana per poder optar a aquest reconeixement. S'ha posat de manifest que la gastronomia és la nostra herència cultural i que, actualment, la cuina catalana està liderant la gastronomia internacional.

Paral·lelament, l'Àrea Municipal de Turisme participarà en el primer Congrés Internacional de Turisme Familiar, que es celebrarà els pròxims dies 12 i 13 de novembre al centre de convencions de Port Aventura. L'objectiu dels organitzadors és que sigui el punt de trobada i de referència de la indústria del turisme familiar.

El Congrés l'organitza l'Agència Catalana de Turisme i el Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona.


respostes a "L'Ametlla de Mar s'adhereix a Catalunya Regió E..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 657,49 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007