Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Cambrils i l'Ametlla de Mar comercialitzaran conjuntament l'activitat de Pescaturisme

19 . Jun, 2014 a les 14:29
per gfigueres a La notícia del dia
1988 reproduccions
Els Ajuntaments i les confraries de Cambrils i l'Ametlla de Mar i l'Estació Nàutica Costa Daurada s'han unit per promocionar i comercialitzar conjuntament l'activitat de turisme pesquer Pescaturisme, que es posarà en marxa en finalitzar la veda, de l'1 de juliol fins el 30 de setembre. Set embarcacions de Cambrils i tres de l'Ametlla oferiran als turistes la possibilitat de pujar a bord i viure l'experiència de sortir un dia a pescar.

Les reserves ja es poden gestionar a les oficines municipals de Turisme de Cambrils i l'Ametlla i en els propers dies també online a través dels webs de l'Estació Nàutica Costa Daurada (http://www.estacionautica.info) i la Estación Náutica de España (http://www.estacionesnauticas.info). El preu, amb el dinar a base de peix fresc inclòs, oscil·la entre els 95 i els 140 euros per persona, segons si es tracta d'una barca d'arrossegament o d'arts menors. El màxim és de 5 turistes per embarcació en barques d'arrossegament i 3 en barques d'arts menors.

A l'Ametlla de Mar, tot i que hi ha més barques interessades, de moment començaran aquest servei les embarcacions d'arrossegament Catalí II i Diego III i la barca de tresmall Gaviota.

L'alcaldessa de Cambrils ha afirmat que l'activitat "afegeix un plus de qualitat al turisme i dóna valor a les nostres tradicions". Dalmau ha manifestat que amb un millor coneixement del sector es podrà apreciar més la feina dura dels pescadors. Finalment, l'alcaldessa ha recordat que Cambrils i l'Ametlla són dues poblacions agermanades per lligams familiars i econòmics que es reforcen amb actuacions conjuntes com aquesta o les jornades del Peix Blau.      

Per la seva banda, l'alcalde de l'Ametlla ha destacat la importància del compromís dels dos ajuntaments, les confraries i l'Estació Nàutica per donar a conèixer les nostres arrels unint turisme i tradició. "Les coses surten millor quan fem pinya", ha assegurat. Andreu Martí ha explicat que hem de posar en valor aquesta unitat perquè la pesca és un referència a la Cala i és d'on venim, però el turisme creix en el PIB i és cap on anem. El turisme pesquer es converteix, així, en un complement econòmic per al sector pesquer.
L'Estació Nàutica serà l'encarregada de difondre l'oferta, vendre el producte i donar informació bàsica als turistes abans de pujar a la barca.

L'alcaldessa de Cambrils, Mercè Dalmau; l'alcalde de l'Ametlla de Mar, Andreu Martí; els regidors de Turisme dels dos municipis, Xavi Martí i Vicent Martí; els Patrons Majors de les Confraries de Cambrils i l'Ametlla, Francesc Gil i Janet Llambrich, i el president i el gerent de l'Estació Nàutica, Joan Albert Campos i Jordi Rom, van presentat dimecres dia 18 a Cambrils la iniciativa en una roda de premsa a bord d'una barca d'arrossegament.


respostes a "Cambrils i l'Ametlla de Mar comercialitzaran co..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 156,25 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 107
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007