Màx: º C, mín: º C

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Els trams de la Via Catalana a la Cala superen les expectatives d'ocupació

12 . Set, 2013 a les 13:44 | 00:07:00
per gfigueres a La notícia del dia
2540 reproduccions
Segons els coordinadors de la Cala per a la Independència en alguns trams caleros es va arribar, fins i tot, a doblar la via. D'altra banda, els organitzadors  agraeixen el civisme que va demostrar tant la gent que van venir d'arreu de Catalunya com dels caleros que hi van participar.

"Una via que ha estat una mostra de civisme i germanor", d'aquesta manera han valorat la participació a la Via Catalana als trams de l'Ametlla de Mar, Trini González, Responsable Municipal de la Via Catalana.
I és que la participació va superar les expectatives. Si 24 hores abans els coordinadors de l'Ametlla de Mar parlaven de 13.000 persones en els trams caleros la xifra es va superar amb escreix gràcies a tota la gent que si va sumar sense estar inscrits. Segons els organitzadors alguns trams es van arribar, fins i tot, a doblar.
"Satisfacció pel ressò que tindrà a nivell internacional aquesta via, ja que de Madrid ja no esperem res. A més, la gent està cansada de patir tantes insolències i cada vegada hi ha més independentistes com s'ha demostrat", subratllava Vicenç Margalef de la Cala per la Independència.
Per la seva part, Trini González, Responsable Municipal de la Via Catalana va remarcar: "objectiu aconseguit. Ha estat una festa. Cal agrair la participació i el civisme que ha demostrat tothom".
Gent d'arreu de Catalunya va venir a unir esforços als trams caleros de la Via Catalana responent a la crida de l'Assemblea Catalana d'omplir els trams ebrencs on feia falta més gent. Així molts catalans de les comarques  lleidatanes van enllaçar les mans a l'Ametlla. De fet, el dia abans, una cursa de relleus va sortir de Lleida amb l'objectiu d'arribar a La Cala per sumar-se a la via. Per tant, jornada reivindicativa i festiva que va transcórrer sense cap incident,  tret d'algunes cues de cotxes a l'accés i sortida del municipi.
D'altra banda, hotels i restaurants van omplir. I és que una marea de samarretes grogues va inundar el municipi ja que molts participants a la via van aprofitar per  conèixer el municipi i gaudir de la seva gastronomia.
Per tant, per la seva part, l'alcalde de l'Ametlla de Mar, Andreu Martí fa un balanç molt positiu de tota la Diada: "Ha estat un dia fantàstic. En l'acte institucional ha sortit tot com estava previst, amb una col·laboració molt estreta amb la coral, la banda, les cornetes i tambors, i els castellers. A més, un acte molt participatiu. Pel que fa  a la Via Catalana ha estat un èxit. Molta gent d'aquí i de fora. Un acte totalment pacífic, sense incidents, i amb una repercussió clara al sector de la restauració del municipi".


respostes a "Els trams de la Via Catalana a la Cala superen ..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 642,19 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 38
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007