Màx: º C, mín: º C

En directe

La patxanga amb amb Francesc Callau, Juanjo Balfegó, José Mari Llaó, Òscar Farnós i Ricardo Fernández

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Nova mobilització unitària dels alcaldes, veïns i transportistes per aquest dissabte a l'N-340

18 . Mar, 2016 a les 11:49
per gfigueres a La notícia del dia
1290 reproduccions
L'operació sortida de les vacances de Setmana Santa tindrà el seu punt més penitent a la demarcació aquest dissabte, a les 12 del migdia, coincidint amb la gran manifestació convocada pels alcaldes ebrencs de l'N-340 i els del Pacte de Berà. Després d'un primer intent, el passat mes de desembre, els alcaldes han fet una crida a la participació en la segona manifestació que es durà a terme a la nova rotonda d'accés al Perelló.
Els batlles diuen que és un problema de territori i una demostració de força pot suposar un punt d'inflexió en l'actitud del govern espanyol. De moment, el ministeri de Foment no ha mostrat cap símptoma de reconsideració tot i el mig any de protestes setmanals que acumula el moviment veïnal, que en aquesta mobilització es sumaran amb un tall simultani a les Cases d'Alcanar.
El lema de la protesta serà "Prou morts! N-340 Solucions Ja! Prou Peatges". Per tant, queda aparcada la reivindicació de l'autovia A-7 i del model de bonificacions per al desviament forçat dels transportistes, que van generar la confrontació entre els mateixos agents territorials que lluiten per acabar amb la sinistralitat de la carretera nacional.
L'alcalde del Perelló i portaveu dels alcaldes, Ferran Cid, explica que "anem a reunir tots veïns de les Terres de l'Ebre i de Tarragona i tots en un mateix eslògan, fora peatges perquè acabin els accidents, que per desgràcia en continuem tenint cada setmana. És prioritari que acabin els accidents i els morts". A banda del tall del Perelló, i del que organitzen els veïns a les Cases, els alcaldes del Pacte de Berà també faran un tall a la mateixa hora a la rotonda d'accés al Vendrell.

Els transportistes tornaran a fer marxes lentes
Un paper important en la manifestació de dissabte la tenen els transportistes, que han organitzat quatre marxes lentes a l'autopista. Les del territori seran dues: una entrarà a les 12 del migdia a l'AP-7 a l'Hospitalet de l'Infant direcció l'Aldea; l'altra serà quan acabin les concentracions dels veïns, i anirà a velocitat reduïda des del Perelló cap a Amposta per l'N-340. Daniel Rodríguez / Redacció


respostes a "Nova mobilització unitària dels alcaldes, veïns..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 713,34 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007