Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Foment ajorna fins després de les eleccions les bonificacions dels camions a l'AP-7

12 . Nov, 2015 a les 14:02
per drodriguez a La notícia del dia
1746 reproduccions
El Ministeri de Foment no prendrà cap mesura per desviar el trànsit de camions del tram ebrenc de l'N-340 a l'autopista AP-7 enguany. Així ho va traslladar aquest dimecres el secretari general d'Infraestructures del Ministeri de Foment, Manuel Niño, que es va reunir amb els alcaldes del Perelló, Camarles i Tortosa, i el delegat del Govern a l'Ebre.

Niño ha traslladat la seva conformitat amb la proposta del Govern i els ajuntaments ebrencs de desviar el trànsit de camions de l'N-340 a l'AP-7, però ha puntualitzat que el govern espanyol no adoptarà aquesta mesura fins al gener, un cop passades les eleccions espanyoles del 20 de desembre. Tanmateix, també ha traslladat als alcaldes ebrencs la voluntat del ministeri de construir l'A-7 i els ha assegurat que volen licitar els projectes el pròxim any.

"Ja estava previst que ho fessin d'aquesta manera", ha explicat a les portes del ministeri l'alcalde del Perelló, Ferran Cid, a qui no li sorprèn la resposta de Foment i pensa que ara la seva prioritat són els comicis del pròxim mes de desembre.

L'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, considera que l'ajornament del desviament del trànsit de vehicles pesats a l'AP-7 pot perjudicar el partit del govern espanyol de cara a les eleccions del pròxim 20 de desembre. Així mateix, ha afegit que "les intencions i les paraules són bones" però que no val només amb aquests gestos. "Ja portem massa temps amb bones paraules i bones intencions", ha sentenciat.

Pel que fa al percentatge de bonificació que rebran els vehicles pesats per circular per l'AP-7, Foment no el va detallar. "Sembla que la bonificació serà només per a camions de gran tonatge, però no ens han precisat ni a partir de quin mes es pot fer, ni quina quantitat", va lamentar l'alcalde del Perelló. Els alcaldes tampoc van aconseguir cap compromís perquè aquesta bonificació s'apliqui també als veïns i veïnes del territori, ni l'alliberament gratuït de l'autopista com reclama el moviment veïnal.

Nous talls de l'N-340 aquesta tarda
Per la seva banda, la Federació d'Associacions de Veïns d'Amposta ha convocat avui nous talls reivindicatius a la carretera N-340. Es duran a terme a les 16.00 h als punts habituals de l'Ametlla de Mar i les Cases d'Alcanar, mentre que al terme de Vinaròs el tall està previst a les 16.15 h.

Es tracta de la vuitena setmana consecutiva que el moviment veïnal du a terme aquesta protesta, per denunciar la sinistralitat d'aquesta via altament transitada i reclamar la gratuïtat de l'autopista AP-7 com a mesura immediata.


respostes a "Foment ajorna fins després de les eleccions les..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 720,02 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 104
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007